Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen operasyonda, 13 ilde farklı suçlardan aranan ve dolandırıcılık çetesi elebaşı olduğu iddia edilen zanlı yakalandı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iş insanlarını değişik vaatlerle kandırarak dolandırdığı iddia edilen, 13 ilde farklı suçlardan aranma kaydı olan, başka bir kişiye ait kimlik bilgilerini kullandığı belirlenen ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş cezası bulunan M.A.B'nin başında bulunduğu suç çetesini çökertti.

Ramazan Acar'dan 6 Şubat Depremi Yıl dönümünde Mesaj Ramazan Acar'dan 6 Şubat Depremi Yıl dönümünde Mesaj

Düzenlenen operasyonla suç örgütü elebaşı M.A.B. ile Z.Y. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A.B. tutuklandı, Z.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Yüksel Aslan