Bursa'da polis ekiplerine meşaleli sürpriz
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Celal Sönmez Gündüzlü Bakım Evi'nde kalan özel bireyler, 10 Nisan Polis Bayramı'nı anlamlı bir şekilde kutladı.
18 ve 47 yaşındaki bireyler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kavga ihbarı yaptı. Ancak polis ekipleri olay yerine vardığında karşılaştıkları sürpriz, hem polisleri hem de izleyenleri şaşırttı.
Özel bireyler, polisleri konfetiler, meşaleler ve bayraklarla karşıladı. Ayrıca polis ekiplerine pasta da sunularak, polislerin bayramı kutlandı.
Bakım merkezi yetkilileri, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın toplumun her kesimini kucakladığını belirterek, engelli bireylerin sevgiyle büyütülmesi gereken özel çiçekler olduğunu ifade etti.
“Polis, sadece suçla mücadele eden bir güç değil, aynı zamanda şefkati, merhameti ve duyarlılığıyla da gönüllere dokunan büyük bir aile” denildi.
Etkinlik, Türk Polis Teşkilatı'nın toplumla olan bağını güçlendiren, anlamlı bir kutlama olarak hafızalarda yer etti.