Bursa'da gazi ve şehit yakınlarına iftihar madalyaları verildi

Bursa Valiliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere devlet iftihar madalyalarını takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Bursa Valiliğine gönderilen madalyalar, düzenlenen özel bir törenle sahiplerine ulaştırıldı.

Törene Bursa Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Arslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Orkun Gazioğlu, lise öğrencileri, veliler, gaziler ve şehit yakınları katılım gösterdi.

Program, lise öğrencilerinin Çanakkale temalı tiyatro gösterisi ile başladı. Ardından törende, günün anlam ve önemine dair mesajlar ile Devlet İftihar Madalyası Berat Metni okundu.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, Bursa Valisi Erol Ayyıldız tarafından gazilere ve şehit yakınlarına devlet iftihar madalyaları takdim edildi.

Bursa Belediyesi’nden Keles’te Geleneksel İftar Programı Bursa Belediyesi’nden Keles’te Geleneksel İftar Programı

A W415172 04

A W415172 05

Editör: Ravza Aslan